Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

cbc bulgaria

cbc bulgaria

Το «Κέντρο Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής Bulgaria» ΕΠΕ (Center of Business Consulting Bulgaria – CBC Bulgaria Ltd)δημιουργήθηκε με στόχο την πληροφόρησή σας για τις επαγγελματικές, επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνατότητες που υπάρχουν στην Βουλγαρία, Ελλάδα και άλλες χώρες.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις να παρέχουμε έγκυρες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για την επιχείρησή σας, όπως:

– νομικές υπηρεσίες

– οικονομοτεχνικές υπηρεσίες

– λογιστική υποστήριξη 

– επιχειρηματική συμβουλευτική

– ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων για ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα

– επενδυτική συμβουλευτική

– χρηματοδοτήσεις

– virtual offices (υπηρεσίες εικονικού γραφείου)

– real estate

όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα αποτελέσουν ασπίδα προστασίας για σας και την επιχείρησή σας που σκοπεύει ή ήδη δραστηριοποιείται σε μία νέα, δυναμική αγορά όπως αυτή της Βουλγαρίας.

Οι υπηρεσίες μας θα σας καθοδηγήσουν στην σωστή επιχειρηματική κατεύθυνση και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις που θα αποτελέσουν δυνατή βάση και προστασία για την σταθερότητα της επιχείρησής σας σε ένα καινούργιο και άγνωστο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το «Κέντρο Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής Bulgaria» ΕΠΕ (Center of Business Consulting Bulgaria – CBC Bulgaria Ltd), έχει αναπτύξει δίκτυο υποκαταστημάτων και συνεργατών σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις δυνατότητες για επιχειρηματική ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας τα ερωτήματά σας στο dimolianis.trading@gmail.com, και θα σας απαντήσουμε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

00359 8966 17200

0030 6944 585220 – Δημήτρης Δημολιάνης