ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

EBANKING

EBANKING

Ξεπεράστε τώρα τους περιορισμούς που προέκυψαν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Αποκτήστε τώρα τραπεζικό λογαριασμό στην Βουλγαρία, Internet Banking, Κάρτα αναλήψεων χωρίς όριο των 60 ευρώ στην Ελλάδα. Συνεχίστε να πληρώνετε κανονικά τους προμηθευτές σας στο εξωτερικό.

Για να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία δεν είναι απαραίτητο να έχετε εταιρία στη Βουλγαρία.

Μπορούν και φυσικά πρόσωπα να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία, να έχουν e-banking και κάρτα αναλήψεων ΜΟΝΟ με την υπόδειξη της ελληνική αστυνομική ταυτότητας.

Το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να γίνει και χωρίς την φυσική σας παρουσία, αλλά με την επικύρωση ειδικού πληρεξουσίου με το οποίο ο νομικός μας σύμβουλος θα ολοκληρώσει την διαδικασία για σας.

Η φυσική σας παρουσία όμως είναι απαραίτητη για την παραλαβή των κωδικών για το e-banking, όπως και για την παραλαβή της κάρτας αναλήψεων.

Σε περίπτωση που παραβρίσκεστε προσωπικά εσείς ή ο διαχειριστής της εταιρίας σας για την διαδικασία ανοίγματος του τραπεζικού λογαριασμού η οποία δεν διαρκεί παραπάνω από μισή ώρα, θα παραλάβετε αμέσως τους κωδικούς PIN και την συσκευή για τον Πρόσθετο Κωδικού Ασφαλείας. Η κάρτα αναλήψεων όμως χρειάζεται περίπου μια εβδομάδα όταν θα χρειαστεί και να ξαναεπισκεφθείτε το ίδιο ή κάποιο άλλο υποκατάστημα της τράπεζας το οποίο θα το έχετε υποδείξει ως κατάστημα παραλαβής της κάρτας κατά το άνοιγμα του λογαριασμού.

Με την κάρτα αναλήψεων που έχει εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να κάνετε άνετα αναλήψεις και συναλλαγές στην Ελλάδα χωρίς τους περιορισμούς των 60€ που έχει τεθεί με το Capital Control στις ελληνικές τράπεζες. Επίσης με το e-banking μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με το εξωτερικό χωρίς κανέναν περιορισμό από την Ελλάδα ή από οπουδήποτε ανά το κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6944 585220