ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

αυτοκίνητο στη βουλγαρία

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το τελευταίο διάστημα συχνά ακούμε για κατασχέσεις αυτοκινήτων με βουλγαρικές πινακίδες. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως οι πελάτες μας είναι πλήρως κατοχυρωμένοι σε περίπτωση τελωνειακού ελέγχου και δεν διατρέχουν τον παραμικρό κίνδυνο σε μια τέτοια περίπτωση να χάσουν το αμάξι τους.

Για να έχει κάποιο φυσικό πρόσωπο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, πρέπει είτε να είναι μόνιμος κάτοικος της Βουλγαρίας (και αυτό να προκύπτει από τα αντίστοιχα έγγραφα που το αποδεικνύουν),

Είτε να διατηρεί εταιρεία με έδρα στην Βουλγαρία η οποία επίσης δικαιούται να έχει αυτοκίνητο ως πάγιο της εταιρίας. Το αμάξι αυτό μπορούν να οδηγούν όσοι συμπεριλαμβάνονται στην ειδική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του ΔΣ της εταιρίας  (η οποία πρέπει να είναι δημοσιευμένη).

 

Θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη σας το εξής:

Για να μπορέσετε να δικαιολογήσετε την αγορά αυτοκινήτου από τη βουλγαρική εταιρεία σας θα πρέπει η εν λόγω εταιρεία να έχει λόγο ύπαρξης (δηλαδή δεν μπορείτε να φτιάξετε βουλγαρική εταιρεία αν έχετε κομμωτήριο στην Ελλάδα), και η αγορά του αυτοκινήτου πρέπει να δικαιολογείται από το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας. Η εταιρεία πρέπει να είναι λειτουργική και να πραγματοποιεί πραγματικό τζίρο για τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν την αγορά του αυτοκινήτου.

Για να κυκλοφορεί κάποιος αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες στην Ελλάδα, χρειάζεται να έχει μαζί του προς επίδειξη σε περίπτωση ελέγχου μια σειράς από έγγραφα, προσωπικά ή της εταιρίας (μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα και επίσημα επικυρωμένα).

Η εταιρία μας μπορεί να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες που χρειάζονται και να καταρτίσει για σας το πλήρες πακέτο απαραίτητων εγγράφων, προκειμένου να είστε σε θέση να αγοράσετε, μεταβιβάσετε και οδηγήσετε αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες νόμιμα και χωρίς κανένα πρόβλημα ανά τον κόσμο.

Την υπηρεσία αυτή την προσφέρουμε αποκλειστικά σε πελάτες του γραφείου μας, και όχι μόνη της, συνεπώς σε περίπτωση που ήδη έχετε εταιρεία στη Βουλγαρία, την οποία όμως διαχειρίζεται άλλος, θα πρέπει να εμπιστευτείτε σε μας τη διαχείριση των υποθέσεών σας, ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο θέμα του αυτοκινήτου.

 

Τα πλεονεκτήματα για να έχει κανείς ένα αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες είναι πολλά. Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχουν τεκμήρια.

Για παράδειγμα για να αγοράσετε ένα γερμανικό αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, 2000 κυβικά diesel, μοντέλο το 2007, θα χρειαστείτε περίπου 5000€. Το ετήσιο κόστος συντήρησης (εκτός από το service και πιθανές επισκευές) είναι:

1. Ετήσια ασφάλεια περίπου 100€ και μικτή περίπου 250-300€

2. Φόρος αυτοκινήτου – περίπου 100-120€

3. Ετήσια κάρτα κυκλοφορίας (διόδια) – 35€

4. ΚΤΕΟ ετήσιο – περίπου 25€

ΣΥΝΟΛΟ: περίπου 280€

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας τα ερωτήματά σας στο dimolianis.trading@gmail.com, και θα σας απαντήσουμε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

00359 8966 17200

0030 6944 585220 – Δημήτρης Δημολιάνης