ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ξεπεράστε τώρα τους περιορισμούς που προέκυψαν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Αποκτήστε τώρα τραπεζικό λογαριασμό στην Βουλγαρία, Internet Banking, Κάρτα αναλήψεων χωρίς όριο των 60 ευρώ στην Ελλάδα. Συνεχίστε να πληρώνετε κανονικά τους προμηθευτές σας στο εξωτερικό.

Για να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία δεν είναι απαραίτητο να έχετε εταιρία στη Βουλγαρία.

Μπορούν και φυσικά πρόσωπα να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία, να έχουν e-banking και κάρτα αναλήψεων ΜΟΝΟ με την επίδειξη της ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας.

Για το άνοιγμα ατομικού τραπεζικού λογαριασμού, που είναι μια διαδικασία η οποία δεν διαρκεί παραπάνω από μισή ώρα, απαιτείται μόνο η φυσική σας παρουσία και η ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.Θα παραλάβετε αμέσως τους κωδικούς PIN και την συσκευή για τον Πρόσθετο Κωδικού Ασφαλείας. Το κόστος αυτή της υπηρεσίας είναι 150 ευρώ συν τα όποια τραπεζικά έξοδα προκύψουν ανάλογα με το ποια τράπεζα θα επιλέξετε.

Η κάρτα αναλήψεων χρειάζεται περίπου επτά με δέκα μέρες, για να εκδοθεί, συνεπώς θα χρειαστεί να ξαναεπισκεφθείτε το ίδιο ή κάποιο άλλο υποκατάστημα της τράπεζας (το οποίο θα έχετε υποδείξει ως κατάστημα παραλαβής της κάρτας κατά το άνοιγμα του λογαριασμού), καθώς η φυσική σας παρουσία είναι και πάλι απαραίτητη για την παραλαβή της κάρτας και των κωδικών για το e-banking.

Με την κάρτα αναλήψεων που έχει εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να κάνετε άνετα αναλήψεις και συναλλαγές στην Ελλάδα χωρίς τους περιορισμούς που έχουν τεθεί με το Capital Control στις ελληνικές τράπεζες. Επίσης με το e-banking μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με το εξωτερικό χωρίς κανέναν περιορισμό από την Ελλάδα ή από οπουδήποτε ανά το κόσμο.

 

Για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Βουλγαρία για ελληνικά νομικά πρόσωπα (εταιρείες), απαιτείται μια σειρά εγγράφων, επικυρωμένων και μεταφρασμένων, για τα οποία μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας τα ερωτήματά σας στο dimolianis.trading@gmail.com, και θα σας απαντήσουμε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

00359 8966 17200

0030 6944 585220 – Δημήτρης Δημολιάνης