Ιδρυση Εταιριας στη Βουλγαρια

ίδρυση εταιρίας στη Βουλγαρία

ίδρυση εταιρίας στη Βουλγαρία

Η διαδικασία ίδρυσης/σύστασης εταιρίας στη Βουλγαρία είναι μία εύκολη, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία.

Διαρκεί περίπου 10 – 20 ημέρες από την ημέρα υποβολής της σχετικής αίτησης.

Για να ιδρύσετε μια εταιρία στη Βουλγαρία δεν είναι απαραίτητη η παρουσία σας εδώ. Το νομικό τμήμα της εταιρίας μας θα συντάξει και θα σας αποστείλει μία ειδική εξουσιοδότηση την οποία θα επικυρώσετε σε οποιοδήποτε Προξενείο ή Πρεσβεία της Βουλγαρίας ανά τον κόσμο.

Με την εξουσιοδότηση αυτή οι δικηγόροι μας θα αναλάβουν και θα διεκπεραιώσουν για σας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ίδρυσης της εταιρίας σε όλες τις υπηρεσίες και τράπεζες, και θα σας παραδώσουν την εταιρία σας “με το κλειδί στο χέρι” έτοιμη να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και τραπεζικές συναλλαγές. 

Οι Βουλγάρικες εταιρίες είναι νόμιμες ευρωπαϊκές εταιρίες. Αναγνωρίζονται και λειτουργούν σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να εξάγουν, να εισάγουν και να παράγουν προϊόντα, μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες κτλ.

Οι Βουλγαρικές εταιρίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ off shore εταιρίες.  

Για να λειτουργήσει η εταιρία σας στην Βουλγαρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητη η φυσική σας παρουσία εδώ. Η διαχείριση της εταιρίας σας θα γίνεται από τους εξουσιοδοτημένους έμπειρους δικηγόρους μας με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα προστατεύει πάντα τα συμφέροντά σας.

Δεν αρκεί απλά να ανοίξετε μια εταιρία!!! Αυτό είναι το πιο απλό και εύκολο πράγμα.

Το δύσκολο είναι αφού ιδρυθεί η εταιρία σας να μπορέσετε να είστε και να νιώθετε σίγουροι:

  •  ότι προστατεύονται να συμφέροντά σας
  • ότι η εταιρία σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί νόμιμα
  • ότι οι υποχρεώσεις που θα έχετε και θα προκύπτουν προς φορείς και υπηρεσίες θα διεκπεραιώνονται άμεσα χωρίς καθυστέρηση
  • ότι δίπλα σας υπάρχει πάντα κάποιος που παρακολουθεί την εταιρία σας υπεύθυνα και σας ενημερώνει άμεσα και για το παραμικρό
  • ότι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχος/η και η εταιρία σας να δουλεύει χωρίς εσάς, για σας και προς όφελός σας
  • ότι πάντα θα έχετε άμεσα αξιόπιστη απάντηση για οποιοδήποτε ερώτημα και να μας θέσετε
  • ότι πάντα τα προβλήματά σας θα επιλύονται στο μικρότερο χρονικό διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσέξτε για τις υπηρεσίες, συνέπεια και την υπευθυνότητα των συνεργατών σας αφού ιδρύσετε την εταιρία σας στην Βουλγαρία. Η ουσία είναι μετά όλα να “πάνε ρολόι” και να μη μπαίνετε σε περιπέτειες και προβλήματα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο δύσκολη.

Εμείς σας παρέχουμε υπεύθυνες και αξιόπιστες υπηρεσίες πάντα τη στιγμή που πρέπει και τις χρειάζεστε. Σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια και αξιόπιστες πληροφορίες. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Για αυτούς τους λόγους ελάτε μαζί μας. Θα σας στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας τα ερωτήματά σας στο cbcsystasi@gmail.com, και θα σας απαντήσουμε μέσα σε ένα εύλογο διάστημα.

00359 8966 17200

0030 6944 585220 – Δημήτρης Δημολιάνης